További képek megtekinthetoek, ha az egeret a szürke négyzetek fölé viszi.

P - Ház

    A rendkívül fiatalos középkorú pár, akiknek e házat terveztem, korábbi lakhelyük berendezésén is látszott, hogy kedvelik a friss, letisztult, a mai kornak megfelelő vonalakat, formákat. A régiben több szoba sötét, rossz elrendezésű volt és a külső sem volt összhangban lakói valódi énjével.
    Közös munkánk eredényeként, ez az új ház már teljesíti elvárásaikat. Az egyszerű forma mögött jól használható, praktikus funkcionális elrendezés működik. A lakás gyakorlatilag egy szinten helyezkedik el, ez alól csak az internet világában egyre gyakoribb otthoni munkavégzés tere a kivétel, mely a tetőtéri szinten, külön kapott helyet.
    A ház további érdekessége a tetőterasz, mely intimebb beszélgetések tere, szemben a fedett kerti terasszal, ez utóbbi a nappalihoz is és a konyhához is kapcsolódik.
    Az épület már-már szikár formáját a költői megjelenésű ürömi kőburkolat és a nagytáblás fa burkolat teszik mégis érzelmessé...
    Ez csupán néhány szempont a sok közül, amit egy ház tervezése során jól át kell gondolni, reméljük a kétgyermekes család hosszan tartó megelégedésére!

P - Ház
Háttér megtekintése / Eltűntetése
Építész iroda KispestNévjegyünk QR kódja okos telefonhoz
Kovács Zoltán Építész Honlapja - Telefon: 06 30 42 42 150 - E-mail: kovacszoltan@vipmail.hu
építészet - környezetvédelem - design - arculat
családi házak, lakóépületek, irodaépületek, középületek és ipari épületek teljes körû tervezése,engedélyeztetése